PRETRAGA

Baterijski udarni odvijač 1/2 “BACIW 18V 5Ah BC + (art. Br. 242004)

 


Danas Vam želimo ukratko predstaviti i opisati udarni odvijač 1/2 “snage 610 N/m. Na samom početku željeli bismo naglasiti da ovo nije odvijač za vazduh , već baterijski uređaj sa dvije 18V baterije kapaciteta 5,0 Ah.

Šta je udarnu odvijač i koje su njegove oblasti djelovanja?
Bernerov udarni odvijač može nam pomoći za pričvršćivanje stepenica, kapija i drugih elemenata, za vijčanje/odvrtanje sidara u bušenim rupama u kamenu, betonu i, naravno,  nezamjenljiv je prilikom zamjene točkova na automobilu. Ustvari, takav odvijač će biti odgovarajući alat za rad na bilo kom gradilištu ili u auto radionici, gdje god se koriste profesionalni i pouzdani alati.

Pored toga, posebno je koristan kada nemamo pristup kompresoru i ne možemo koristiti odvijač za vazduh. Osim toga, radi se o bežičnom uređaju, pa je istovremeno veoma mobilan i jednostavan za korišćenje. Pored stacionarnih radionica, preporučuje se i za usluge izvan vrata,  na primer za automobile u kojima morate brzo i efikasno mijenjati točkove.

 

Prednosti Berner udarnog odvijača
Veća snaga i duži vijek odvijača omogućavaju 4-polno navijanje motora, a čekić mehanizam – veću brzinu i efikasnost rada.

U slučaju ovog proizvoda, riječ je o tehnologiji Li-Ion Berner 18V baterija. Ove baterije karakteriše ne samo  kompaktan dizajn, već prije svega duže radno vreme i duži rok trajanja baterije – u poređenju sa ostalim baterijama dostupnim na tržištu. Važno je napomenuti da je vrijeme potpunog punjenja baterije samo 90 minuta, ali ako to nije dovoljno, naš set nudi dvije 18V baterije kapaciteta 5.0 Ah, što će sigurno omogućiti efikasniji rad. Baterije rade u opsegu temperature: -20 ° C do + 55 ° C bez gubitka struje.

Još jedna važna prednost uređaja, koja je povezana sa baterijom koja je gore opisana, je trenutna informacija o nivou napunjenosti baterije u realnom vremenu, koji je dostupan odmah nakon pritiska na dugme.

Udarni izvijač je opremljen inteligentnim sistemom, koji nudi korisniku optimalnu snagu uređaja i zaštitu od preopterećenja. Inteligentni sistem kombinuje punu komunikaciju između alata, baterije i punjača kako bi ih zaštitio od preopterećenja, pregrijevanja i prekomjernog pražnjenja.

Odvijač je opremljen funkcijom kontrole brzine. Ova funkcija je veoma praktično rješenje koje omogućava različite primjene i sistem isključivanja za manje od 0,5 sekundi, garantuje zaštitu uređaja od  preopterećenja.

Šta set sadrži?

– ½ “BACIW 18 V udarni izvijač

– 2 18 V 5Ah baterije

– Punjač

– Berica Clic + 2 sa umetkom

 

 

 

I na kraju, najvažniji tehnički podaci o utičnom odvijaču za optimizaciju informacija:

– Napon baterije: 18 V

– Kapacitet baterije: 5,0 Ah

– Tehnologija: Li-ion

– Vrijeme punjenja: 90 min

– Držač alata: 1/2 “kvadrat

– Zatezanje / odvrtanje obrtnog momenta: 610 N / m

– Brzina rotacije, maksimalno: 1900 r / min

– Koeficijent rukovanja: 3200 r / min

– Max. broj udaraca: 2200 r / min

– Vijak u Ø max :: 20 mm

– Nivo zvuka: 80 dB (A)

– Zatezanje / odvrtanje nivoa vibracija: 11,3 m / s²

– Težina (uključujući bateriju): 3,0 kg

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.