PRETRAGA

O našoj kompaniji

Fortuna Inc je osnovana 1997. godine kao mala porodična firma, da bi danas u svom sastavu imala 50 zaposlenih na teritoriji Srbije i Crne Gore. U asortimanu imamo veliki izbor profesionalnog alata i opreme za auto industriju i građevinu.

Pokušaj da na crnogorsko tržište dovedemo strane proizvođače urodio je plodom u samom startu započinjanjem saradnje sa renomiranim proizvođačima. Razvojem poslovanja širili smo asortman proizvoda nudeći klijentima potpunu i kvalitetnu ponudu. Danas smo zastupnici i distributeri renomiranih svjetskih brendova iz oblasti auto industrije i građevine: Berner, Ma-fra, Filcar, Texa, Samoa, Corghi i Nussbaum.

Kvalitet proizvoda i usluga, uz poštovanje želja i potreba kupaca je uvijek bila glavna karakteristika i adut poslovanja Fortune. Svoj poslovni kodeks i ideologiju temeljimo na postulatima kao što su: profesionalnost, pouzdanost i posvećenost. Naša snaga je u kvalitetu roba i usluga koje nudimo kupcima, odličnom odnosu cijene i kvaliteta, kao i distribuciji robe na cijelom području Crne Gore. Uz to, konstantno ulažemo značajna sredstva u edukaciju i obuku zaposlenih, kako bi efikasnije zadovoljili potrebe klijenata.

U ovom objektu se nalaze uprava i prodajni salon.

Fortunin tim

Ovakav način poslovanja privukao je mnoge pojedince i firme da u nama nađu sigurnog i pouzdanog partnera. Svi naši kupci čine nam čast što su nas izabrali za svoje poslovne partnere, a posebno smo ponosni na činjenicu da smo opremili vodeće auto servise na tržištu.

Nasi poslednji veliki projekti u Crnoj Gori su: BMW-Volimotors, Reno Alliance, Vitro Group – Citroen, Hyundai, Efel travel (Mazda i Ford), Mercedes…

 

Pozivamo Vas da nas posjetite u našem prodajnom objektu u kome se nalazi izložbeni salon gdje možete pogledati proizvode iz našeg asortimana i dobiti informaciju iz prve ruke. Osim toga, naši komercijalisti dostupni su svakog radnog dana i nude tehničku podršku za sve proizvode iz naše ponude.