PRETRAGA

OPREMANJE AUTO SERVISA

Kao generalni distributer za Crnu Goru renomiranih svjetskih proizvođača profesionalnog alata i opreme za auto industriju i građevinu, opremili smo više auto servisa, među kojima se nalaze i ovlašćeni. Jedan od njih je servis Voli Motors-a, ekskluzivnog BMW prodavca i servisera za Crnu Goru.

 

  Servis  je opremljen dizalicama renomiranog njemačkog proizvođača  NUSSBAUM koji u svom asortimanu ima dizalice za automobile, kamione i motore.

 

               

Balanserka i demonterka za potrebe ovog servisa su italijanske marke CORGHI. Riječ je o lideru na svjetskom tržištu koji je ovu poziciju dobio zahvaljujući vrhunskom kvalitetu proizvoda i usluga koje nudi svojim klijentima, superiornosti koja se dobija kombinacijom dva komplementarna faktora: predložena rješenja i kompletna tehnička pomoć.  

 

                             

Za majstore svog zanata tu je BERNER radni sto koji se može zaključati, sa velikim prostorom za skladištenje iza duplih vrata. Za izvrstan transport, skladištenje i čuvanje alata, pokretna HAZET kolica su idealno rješenje.

 

     

Da bi servis bio kompletan, ugrađeni su protokomjeri za ulje, regulator i pumpe za ulje španskog proizvođača Samoa. Ova kompanija dizajnira i proizvodi pumpe  na vazdušni pogon, mjerače  zapremine protoka, kontrolne ventile, električne komponente za sisteme upravljanja tečnošću, koture crijeva, ručne pištolje i druge proizvode i pribor za upravljanje tečnošću. 

 

 

 

 

Ukoliko i vi opremate salon, ukažite nam povjerenje, a mi ćemo Vam pokazati zašto smo najbolji.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.