PRETRAGA

Pokretna radionica u kombi vozilima

Koristite li vaše vozilo kao pokretnu radionicu ili kao skladište potrošnog materijala? Od neizmjernog značaja na terenu vam je da što prije pronađete alat? Da li ste ikada tražili nešto po vozilu? Koliko ste samo izgubili vremena?

Mi Vam možemo pomoći da eliminišete frustracije oko traženja alata, rešenjima za skladištenje koja organizuju vaše vozilo u efikasnu radionicu na točkovima. Za maksimalnu funkcionalnost vaše pokretne radionice, organizovano i kvalitetno opremite vozilo-radionicu regalima, kutijama za alat, alatom i potrošnom robom renomiranog proizvođača Berner.

Bilo da se radi o drvoprerađivačkim li metaloprerađivačkim zanatima, sanitarnim, grejnim ili ventilacionim tehnologijama – Berner ima alate i opremu za sve vrste intervencija na terenu. Korist od ovoga mogu imati ne samo stolari i monteri, već i bravari, instalateri i druge zanatlije.

     

 

 

 

 

 

Počevši od šarafa, preko ručnog, aku i pneumatskog alata do zaštitne opreme – izbor proizvoda je impresivan. Sve što srce profesionalnog majstora želi!

 

 

 

 

 

Više o Berner proizvodima možete pronaći ovdje.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.