PRETRAGA

BERNER

O brendu

Kompanija „Berner“ jedna je od vodećih evropskih kompanija po pitanju  ponude svestranih usluga za industriju malih djelova:(potrošni materijal, hemija, sijalice, brisaci…… i alati-ručni, električni i pneumatski) za  profesionalne korisnike u trgovini i industriji.

U automobilskoj industriji, između ostalih klijenata kompanije Berner, su ovlašćene garaže i specijalizovani servisi za automobile, komercijalna vozila, građevinska i poljoprivredna  mehanizacija i  kompanije za drumski transport. Snaga kompanije Berner kao direktnog prodavca je u tome sto je u potpunosti korisnički orijentisana.Ta orijentacija prostire se od prisustva na lokaciji, preko logističkog lanca koji se prostire širom svijeta i garantuje da je 98% od 25,000 stavki dostupno korisnicima u roku od 24 do 48 sati.

Cjelokupna paleta proizvoda kompanije Berner obuhvata preko 25000 artikala i nudi korisnicima inovativne proizvode i najviši kvalitet, obezbjeđuje maksimalnu pouzdanost, čak i za složenu primjenu. Intezivno istraživanje tržista i blizak kontakt sa korisnicima predstavlja osnovu aktuelnosti.

 

Sajt proizvođača: otvori link