PRETRAGA
O brendu

Osnovan 1964. godine, GYS je porodična kompanija sa preko 650 zaposlenih širom sveta. Izgrađena na stalnim ulaganjima u istraživanje i razvoj i sticanje znanja, kompanija je sada glavni igrač u dizajnu i proizvodnji aparata za zavarivanje, punjača baterija i opreme za popravku karoserije.

GYS projektuje i proizvodi tri asortimana proizvoda:
Oprema za zavarivanje – GYS nudi jedan od najvećih asortimana aparata za zavarivanje, pribora i potrošnog materijala za sve potencijalne korisnike, od najnaprednijih aplikacija u industriji do opšte upotrebe za održavanje i popravke.
Oprema za održavanje baterija – Proizvodnjom u dvije fabrike, GYS nudi izuzetno širok spektar proizvoda za punjenje i održavanje baterija. Više od 50 godina proizvodnje čvrsto je uspostavio reputaciju brenda GYS širom svijeta.
Oprema za popravku karoserije – GYS nudi najveći asortiman opreme za popravku u svijetu za vozila koja su uključena u nesreće, kao što su izvlačenje, zavarivanje, zakivanje, podizanje, indukcioni sistemi za grijanje (kao i mnogi dodatni alati). Ovaj asortiman razvijen je u partnerstvu sa vodećim svjetskim proizvođačima automobila koji Gys-u vjeruju iz dana u dan.

 

Sajt proizvođača: otvori link